logo
Smoby supermarket s váhou a pokladnou 350210

Smoby supermarket s váhou a pokladnou 350210

51%
Smoby supermarket s váhou a pokladnou 350210
Krátký popis: Popis produktu Dětský obchod Supermarket je do detailů propracovaná hračka od francouzského výrobce Smoby, vhodná pro děti od 3 let. Dětský obch ...
Výrobce: Smoby
Kategorie: Dětské obchůdky
Cena od:   1 669 Kč
Popis produktu

Popis produktu

Dětský obchod Supermarket je do detailů propracovaná hračka od francouzského výrobce Smoby, vhodná pro děti od 3 let. Dětský obchod je mini replikou skutečného supermarketu a dětem nabízí množství herních podnětů. Přichází se zabudovanou pokladnou s číselnou klávesnicí a displejem. Nákup děti mohou na pokladně spočítat jako na skutečné kalkulačce. Cenu nákupu si zákazník může zkontrolovat na nákupní kartičce, která slouží jako pokladní blok, který vychází po zaplacení z platebního terminalu. Úhradu za nákup mohou zákazníci zrealizovat i pomocí platební karty. Obchůdek pro děti je vybaven dále váhou na vážení zboží, mikrofonem a čtečkou kreditních karet na straně nakupujícího. Produkty se dají oskenovat, přesně jako na opravdové pokladně. Skener po stisknutí tlačítka svítí.

Svůj nákup si děti mohou vložit do nákupního košíku na kolečkách, do kterého se dá vložit mince. Na bílém pokladním pultu se nachází i otvíratelná kasa na mince a bankovky, a tak mají malí prodavači penízky pěkně uložené na jednom místě. Celý sortiment si malý obchodník může vystavit a uložit na poličky. Ovoce, zelenina ale také pečivo a koláčky jsou pěkně uloženy v červených bednách, které jsou umístěny v přední části supermarketu. Celkem je v balení až 41 doplňků, bez kterých se neobejde žádný správný obchod. Jsou to různé krabičky s potravinami, zelenina a ovoce z plastu, koláčky a pečivo, mince, bankovky. Nákupní část a platící zónu odděluje malá příčka. Celková výška dětského obchůdku je 87 cm a rozměry hračky jsou 54*46*87 cm. Dětský supermarket má velmi moderní design v kombinaci červené, zelené, šedé a bílé barvy.

Dětský obchůdek s pokladnou je zábavná realistická hračka, ale zároveň přispívá i k rozvoji dětí. Manipulací s drobnými doplňky se rozvíjí jemná motorika a pohybové dovednosti dětí. Je to ideální hračka pro děti, které rády vymýšlejí různé příběhy a hrají si na dospělé. Pestré barvy zajistí, že souprava bude i skvělým doplňkem do každého dětského pokoje. Je velmi důležité vést nejmenší děti k tomu, aby si hrály na povolání dospělých. Děti nabírají jistý pocit zodpovědnosti za vlastní jednání, rozvíjí se i jejich tvořivost, kreativita a fantazie. Prostřednictvím předmětů, které každodenně používají dospělí se přibližují k tomuto světu, ke světu dospělých. K tomu je skvělým prostředkem dětský supermarket Smoby. Funguje na baterie 3 x AA/LR6, které nejsou součástí balení.

Smoby je renomovaný francouzský výrobce plastových hraček pro děti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný ale zároveň jemný a hladký k dětským ručkám, sametový na dotek. Všechny dětské hračky mají oblé hrany, aby vaše děti byly během veselých her v bezpečí a chráněny před zraněními. Barvy na plastových hračkách Smoby podněcují a rozvíjejí dětskou představivost a fantazii. Upoutají každé nejmenší děťátko, proto je to nejlepší dárek pro vaše nejmenší. Proces výroby hraček Smoby je přísně kontrolován, hračky splňují i ​​ta nejvyšší bezpečnostní kritéria. Smoby je zárukou francouzské kvality, originálních designů a jedinečných produktů, které vynikají na evropském trhu.

Top v kategorii