logo
Intex nafukovací závodní auto 58576

Intex nafukovací závodní auto 58576

97%
Intex nafukovací závodní auto 58576
Krátký popis: Popis produktu INTEX 58392 Těšíte se na léto a chcete dětem zpříjemnit vodní radovánky? Kupte jim nafukovací hračku Intex Auto, se kterou si spo ...
Výrobce: Intex
Kategorie: Vodní hračky
Cena od:   248 Kč
Popis produktu

Popis produktu

INTEX 58392

Těšíte se na léto a chcete dětem zpříjemnit vodní radovánky? Kupte jim nafukovací hračku Intex Auto, se kterou si společně užijete spoustu zábavy! Hračka je navržena tak, aby byla co nejvíce pohodlná a pomáhala držet dětem stabilitu. Je vyrobena z vysoce kvalitního a odolného materiálu. Balení obsahuje záplatu pro rychlé zalepení, aby vaše hrátky nepřerušilo žádné její propíchnutí. Nafukovací hračka Intex s motivy z filmu Auta je naprosto bezpečná, protože neobsahuje ftaláty. Nechcete se v létě nudit? Pak zkuste nafukovací hračku Intex Auto!

Udělejte radost svým dětem a pořiďte jim některou z nafukovacích hraček k vodě. Ať už se jedná o lehátko, plovací kruh, vestu, rukávky nebo člun pro budoucí mořeplavce, plavecké brýle a potápěčské sety pro nastávající oceánology nebo třeba bazénky pro menší a větší vodomily, kteří se chtějí jen tak ráchat, určitě jim tyto vodní hračky udělají velkou radost! Vždyť bez těchto hraček a doplňků na horké letní dny by se neobešla žádná pořádná dovolená. Ideální společník na lenošení na letní dovolené u vody - u moře, na pláži či u rybníka. Ve vodě můžete zažít spousty zábavy!

Je potřeba na něčem měkkém ležet, nechat se kolébat vlnami, nebo se jen nechat táhnout po hladině.

  • Rozměry balení (š v h): 20,5 x 26 x 6cm
  • Rozměry výrobku (d š): 109 x 71
  • Materiál: vinyl (PVC)
  • Max. nosnost: 27Kg
  • Tloušťka stěn: 0,25mm
  • Obsah balení: auto, bezpečnostní záplata

Cena je uvedena za 1 balení výrobku

Výrobek je vhodný pro děti od 3 let

Recenze Intex nafukovací závodní auto 58576 (18)

Top v kategorii